Tgrt Haber

Adana'da baba kıza kanlı pusu! Otomobile kurşun yağdırdılar

06 Şubat 2022 22:44
Otomobilde silahlı saldırıya uğrayan baba hayatını kaybetti, kızı ise ağır yaralı.

Adana'da kızını yanına alıp otomobiliyle gezmeye çıkan Kaya Erkara, evine geldiği sırada aracından inmek üzereyken silahlı saldırıya uğradı. Şüphelilerin kurşun yağmuruna tuttuğu baba hayatını kaybederken, 6 yaşındaki kızı ise yaralandı.

Otomobilde silahlı saldırıya uğrayan baba hayatını kaybetti, kızı ise ağır yaralı.

Adana'da gündüz vakti korkunç bir saldırı düzenlendi. Pusu kuran saldırganlar baba ile kızını kurşun yağmuruna tuttu.

Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde yaşanan olaya göre; 6 yaşındaki kızını yanına alan Kaya Erkara, otomobiline binip gezmeye çıktı. Bir süre sonra eve dönen baba Erkara, oturduğu evin girişindeki otomatik kapıyı açtığı anda motosikletli 2 şahsın silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla sürücü camına defalarca ateş açan saldırganlar, bununla da yetinmeyip küçük kızın bulunduğu arka cama 2 el ateş edip kayıplara karıştı.

20'DEN FAZLA KOVAN BULUNDU

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, baba Kaya Erkara'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralı kız ise hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde 20'den fazla boş kovan bulundu.

Emniyet korkunç saldırıya ilişkin çalışma başlatıp, zanlıların yakalanması için belirlenen bazı adreslere baskın yaptı. Erkara’nın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, şüphelilerin yakalanması için operasyon sürüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...