Tgrt Haber

Babası kavgaya gitmesine izin vermedi, ikinci kattan atladı

17 Nisan 2022 18:25 - Güncelleme : 17 Nisan 2022 18:31
Babası kavgaya gitmesine izin vermedi, ikinci kattan atladı

İstanbul Zeytinburnu’nda 16 yaşındaki genç sokakta arkadaşlarının kavga ettiğini gördü. Babasının kavgaya gitmesine izin vermediği genç 2’inci kattaki balkondan atlayarak aracın üzerine düştü.

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre sokakta bağırış sesleri üzerine balkona çıkan 16 yaşındaki genç arkadaşlarının kavga ettiğini gördü. Evden çıkarak kavgaya gitmek isteyen genç babasının izin vermemesi üzerine tekrar balkona yöneldi. Kavgaya gitmek için 2.kattaki evinden atlayan genç arabanın üzerine düştü.

KOLU KIRILDI

Aracın üzerine düşen yaralanırken olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Park halindeki minibüste ise maddi hasar meydana gelirken çocuğun kolunun kırıldığı öğrenildi.

“ARABANIN ÜSTÜNE ATLADI”

Mahallede bakkallık yapan Şirin Asi, “Ses geldi, baktım bir tane çocuk yerde duruyor. Bizde öğrenmek istedik babası aradı, galiba burada çocuklar kavga ediyormuş. Çocuğun arkadaşlarıymış galiba duyduğumuza göre babası da kavgaya katılmasına izin vermemiş. O da arabanın üstüne atlıyor. Yerde gördük ambulans geldi. Fazla bir şeyi yok gibiydi, gördüğümüz kolu kırıktı. O şekilde ambulans aldı götürdü herhangi acil bir şeyi yoktu” dedi.

Babası kavgaya gitmesine izin vermedi, ikinci kattan atladı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...