Tgrt Haber

Bağcılar'a misafirliğe gitti, 30 dakika içerisinde aracı soyuldu

05 Şubat 2022 09:46 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 09:57

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde oturan arkadaşına misafirliğe giden kişinin aracının camını kıran hırsızlar, elektronik aksamı çaldı. 30 dakikada gerçekleştiği aktarılan hırsızlık olayına ilişkin yaşananları anlatan Rüzgar Topçu, ‘Ben 5 dakika erken insem belki hırsızla burun buruna geleceğim’ dedi.

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde Kirazlı Mahallesi’nde 30 dakikada ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde iddiaya göre arkadaşına misafirliğe giden Rüzgar Topçu, aracını park ederek arkadaşının evine çıktı.

Bu sırada araca yanaşan hırsızlar, aracın camını kırdı ve içerisindeki elektronik aksamı çalarak kayıplara karıştı. Aracına geri gelen Topçu, aracının camlarının kırıldığını ve elektrik aksanının çalındığını fark etti.

Yaklaşık 10 bin TL’lik malzemenin çalındığı öğrenilirken, hırsızlık anı apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

‘BANA ZARAR VEREBİLİRDİ’

Yaşananları anlatan Rüzgar Topçu, “Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeydim misafirliğe gitmiştim. 10 saniye içerisinde gerçekleşen bir durum. Birisi beni aradı arabamın camının kırıldığını söyledi. Ben 5 dakika erken insem belki hırsızla burun buruna geleceğim. Küçük meblağlar için insanların canı sıkılıyor. Bende ilk defa oraya misafirliğe gittim. Başıma böyle bir şey geldi. Ama sürekli oluyormuş orada bu tarz konular. Ben hırsızla karşılaşabilirdim bana zarar verebilirdi durduk yere başımız yanacaktı yani gidip çalışsınlar” dedi.

Bağcılar'a misafirliğe gitti, 30 dakika içerisinde aracı soyuldu

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...