Tgrt Haber

Bağcılar'da kumar baskınında polislere saldırı!

31 Ocak 2022 00:41
Bağcılar'da kumar baskınında polislere saldırı!

Bağcılar'da kumar ihbarı üzerine bir mekana baskın yapan polislere mekandaki kişiler saldırıda bulundu. Çıkan arbedede 4 polis memuru yaralanırken, mekan sahibiyle beraber 4 kişi ise gözaltına alındı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bu akşam hareketli saatler yaşandı. Gizli kumar oynandığı ihbarı üzerine mekana baskın düzenleyenler polislere içerideki şüpheliler mukavemet gösterdi. Çıkan olaylarda 4 polis yaralandı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı kumar suçuna yönelik kurulan özel ekip, dün gece saat 01.15 sıralarında gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Fatih Mahallesi'ndeki kumar oynandığı ihbarı alan ekipler mekanı takibe aldı. Mekana operasyon düzenleyen ekipler, içeride 7 kişinin oyun kartlarıyla kumar oynadığını ve alkol aldığını belirledi.

POLİSLERE SANDALYELİ SALDIRI

Operasyonda kumar oynayan şahıslara idari işlem yapıldığı sırada mekan sahibi A.A., polis ekiplerine sandalye fırlatarak mukavemette bulundu. Mekan sahibinin sandalye fırlatması üzerine içeride bulunan kişilerin çıkardığı arbede sırasında 4 polis memuru yaralanırken, olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Mekana gelen polis ekipleri mekan sahibi A.A. ile birlikte B.K., Y.K., F.Y. isimli şahıslar gözaltına alınırken, diğer şahıslar ise kaçarak kayıplara karıştı.

AYNI MEKANA DAHA ÖNCE DE CEZA KESİLMİŞ!

Yaşanan arbedede yaralanan polis memurları hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan şahıslar emniyete götürüldü. Yapılan incelemelerde aynı mekana daha önce 2 kez kumar oynamaya yer temin etmek suçundan işlem yapıldığı ortaya çıktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...