Tgrt Haber

Bakırköy’de 3 katlı mağazada yangın çıktı

11 Şubat 2022 08:46

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 3 katlı mağazada yangın çıktı. Vatandaşlar yangını söndürmek için kovalarla su taşıdı. 3 katlı binanın dış cephesinde maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Fotoğraf (İHA)

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde Cevizlik Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı ahşap binanın önünde saat 06.45’te yangın çıktı. İddiaya göre mağaza önünde bulunan ahşap eşyalar bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Bakırköy’de 3 katlı mağazada yangın çıktı

Ahşap kaplı binada hasar oluştuğu bildirildi. Yangın kısa sürede dışı ahşap kaplama olan binaya sıçradı. Yangının çıktığını görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangının ilk çıktığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

‘EVDEN KOVA İLE SU GETİRDİM’

Yangının çıktığını gördüğünde evinden kova ile su getiren Bülent Mert, “Biz buradan geçiyorduk bir baktık ahşap eşyalar yanıyor evden kova ile su getirdim. İtfaiye ve sulama aracı geldi müdahale etti. Allaha şükür can kaybı da yok” şeklinde konuştu.

İtfaiye ve polis ekipleri yangını çıkış nedenini araştırmak için inceleme başlattı.

Bakırköy’de 3 katlı mağazada yangın çıktı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...