Tgrt Haber

Banyoda korku dolu anlar: Engerek yılanı panikletti

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
09 Temmuz 2022 20:57 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 21:06

Aydın’ın Karacasu ilçesinde sabah yüzünü yıkamak için evinin banyosuna giren Gülaydın Tüfek isimli vatandaş engerek yılanı ile karşı karşıya geldi. O anları saniye saniye cep telefonuna kaydeden Tüfek, öldürmeye kıyamadığını söyledi.

Yaz mevsiminde sıcaklıklarla birlikte birçok ilde yılan​ paniği yaşandı. En son Aydın’da da bir vatandaş yılanla karşılaştığı anları anlattı.

Karacasu ilçesi Ataeymir Mahallesi’nde meydana gelen olayda Gülaydın Tüfek (49) isimli vatandaş, sabah saatlerinde evinin banyosuna yüzünü yıkamak için girdiği esnada davetsiz bir misafirle karşılaştı.

Banyonun içerisinde dolaşan ve yaklaşık 2 metre uzunluğunda olan engerek​ yılanı ile karşılaşan Tüfek, karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Banyonun fayanslarında dolaşan yılanın açık olan banyo penceresinden girmiş olabileceğini düşünen Tüfek, yılanın geldiği yerden çıkmasını bekledi. Ev sahibini şaşkına çeviren olay ise saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.

BANYO GİDERİNİN KAPAĞINI AÇTI

Çiftçilik yaparak yaşamını sürdüren Gülaydın Tüfek, Allah'ın yarattığı tüm hayvanların doğada bir vazifesi ve amacı olduğunu söyleyerek, yılanı öldürmeye kıyamadığını ve pencereden çıkamayan yılanı, banyo giderinin kapağını açarak çıkmasını sağladığını söyledi.

Banyoda korku dolu anlar: Engerek yılanı panikletti

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...