Tgrt Haber

İzmir eski Başsavcı Kamil Erkut Güre’den acı haber

11 Nisan 2022 11:08 - Güncelleme : 11 Nisan 2022 11:14
İzmir eski Başsavcı Kamil Erkut Güre’den acı haber

Geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma alınan Cumhuriyet Savcısı Kamil Erkut Güre’den acı haber geldi. 55 yaşında hayatını kaybeden Güre için taziye mesajı yayımlayan Adalet Bakanı Bozdağ, “Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet, makâmı âlî olsun" dedi.

Bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakımda tedavi altına alınan İzmir, Diyarbakır ve Düzce eski Başsavcısı Kamil Erkut Güre’den acı haber geldi. Yoğun bakım ünitesindeki yaşam savaşını kaybeden Güre’nin ölümü yargı camiasını üzüntüye boğdu.

BEKİR BOZDAĞ’DAN TAZİYE MESAJI

55 yaşında hayata gözlerini yuman Güre için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı. Bozdağ paylaşımında, "Geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede vefat eden Yargıtay Savcısı Kamil Erkut Güre'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet, makâmı âlî olsun." İfadelerine yer verildi.

https://twitter.com/bybekirbozdag/status/1513406076871487489

HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç ise paylaşımında, "Değerli meslektaşımız,eski Düzce, Diyarbakır ve İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'nin bir süredir tedavi görmekte iken vefat ettiğini üzüntü ile öğrendim. Vefat eden meslektaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Yargı camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

KAMİL ERKUT GÜRE KİMDİR?

Kamil Erkut Güre, İzmir‘de, 17 Ekim 1967 tarihinde dünyaya geldi. Kamil Erkut Güre, İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. İzmir Atatürk lisesinden üstün başarıyla mezun oldu. Ardından girdiği Üniversite Yerleştirme Sınavında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden üstün başarıyla mezun oldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...