Tgrt Haber

‘Beni yalnız bırakın’ dedi, canına kıydı

04 Mart 2022 15:02 - Güncelleme : 04 Mart 2022 15:20
‘Beni yalnız bırakın’ dedi, canına kıydı

Trabzon’da 37 yaşındaki Recep Şibil, iş yerinde arkadaşlarına ,’Beni yalnız bırakın’ dedikten sonra tabancayla canına kıydı.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki amenajman biriminde mühendis olarak çalışan 37 yaşındaki Recep Şibil, iş yerine gitti.

İş yerindeki arkadaşlarına bir süre sonra ‘Beni yalnız bırakın’ diyen Şibil, yanında getirdiği tabanca ile intihar etti.

Silah sesini duyan çalışma arkadaşları hızla Şibil’in bulunduğu odaya girdi. Şibil’in yerde kanlar içinde bulan arkadaşları, hemen durumu sağlık ekiplere haber verdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ne gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Recep Şibil Fatih Devlet Hastanesine sevk edildi. Mühendis Şibil yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...