Tgrt Haber

Beyoğlu'nda tekme ve yumruklar havada uçuştu

31 Ocak 2022 10:03
Beyoğlu'nda tekme ve yumruklar havada uçuştu

İstanbul Beyoğlu’nda farklı noktalarında çıkan tekme ve yumruklu kavgalar bölgedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Ekiplerin takibi sonucu kavgaya karışan kişiler gözaltına alındı.

İstanbul Beyoğlu’nun en işlek bölgelerinden biri olan Taksim’de henüz bilinmeyen bir nedenle bir grup sokak ortasından tekme ve yumruklarla birbirine girdi. 

Çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde bir grup genç kız ve erkeğin kavga ettiği görülürken, aynı günün ilerleyen saatlerinde de yine aynı civarda farklı kişiler birbirleriyle kavga etti. 
İstiklal Caddesi üzerinde ise güpegündüz sokak ortasında birbirine şiddet uygulamaktan çekinmeyen gençlere çevredeki vatandaşlar duyarsız kalamadı ve müdahale edip ayırdı.

GÖZALTINA ALINDILAR 

Yine Sıraselviler Caddesi üzerinde gerçekleşen bir başka kavga ise çevredeki vatandaşların ve bekçilerinin müdahalesi ile taraflar güçlükle ayrılabildi. Yaşanan kavgalara karışan taraflar ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...