Tgrt Haber

Boşanma aşamasındaki eşine ve annesine kurşun yağdırdı

07 Şubat 2022 16:31
Boşanma aşamasındaki eşine ve kayınvalidesine kurşun yağdıran zanlı gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'da Abdulkadir Largılı isimli bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşi Büşra Kargılı ve annesine pompalı tüfekle saldırdı. Genç kadının ağır yaralandığı olayda zanlı, mezarlıkta bulunarak gözaltına alındı.

Boşanma aşamasındaki eşine ve kayınvalidesine kurşun yağdıran zanlı gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, Abdulkadir Kargılı, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi Büşra Kargılı ile annesini kurşun yağmuruna tuttu. Eşinin ağır yaralayan Kargılı, kayınvalidesini de yaralamasının ardından olay yerinden kaçtı. Mezarlıkta bulunan zanlı gözaltına alındı.

GENÇ KADIN AĞIR YARALANDI

Olay Emirdağ ilçesinde Çallı Mahallesi 1025 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 25 yaşındaki Abdulkadir K. isimli kişi, boşanma aşamasına olduğu 20 yaşındaki eşi Büşra Kargılı ile annesi Selda Ormantepe’yi evlerinin önünde pompalı tüfekle 3 el ateş ederek yaraladı. Kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Büşra Kargılı olay yerine gelen ambulans ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, elinde ve yüzünde saçma yaraları bulanan annesi Selda Ormantepe’de Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

MEZARLIKTA YAKALANDI

Olay sonrası firar eden Abdulkadir K., ilçedeki Keçeli Mezarlığı’nda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...