Tgrt Haber

Büyükçekmece'de polisten boş arazide helikopter destekli arama

02 Şubat 2022 10:17 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 17:34

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde akşam saatlerinde boş bir arazide helikopter destekli bir arama yapıldı.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde gece saatlerine yakın polis ekipleri yoğun bir çalışma başlattı. Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi Şehit Celal Madendere Caddesi ve Yücedağı Caddesi kesişiminde bulunan boş bir arazide ekipler helikopter destekli arama yaptı. Ekiplerin alanda kazı çalışması başlattığı da bildirildi.

SABAHA KARŞI BİR ARAMA DAHA YAPILDI

Aramanın ilk anlarında iş makinelerinin ve ambulansın hazır bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri gece boyunca bölgede nöbet tuttu. Ayrıca sabaha karşı arazide bir arama daha yapıldığı bildirildi. Konuyla ilgili resmi kaynaklardan açıklama yapılmamıştı. Kazı yapılan arazide polisin nöbeti devam ediyor.

Öğlene doğru bir aramanın daha yapıldığı bildirildi. Kazıların Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından M.K isimli kişinin bulunması için başlatılan soruşturma kapsamında yapıldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan bir tanık Büyükçekmece’deki boş araziyi işaret edince buradaki çalışmaların yoğunlaştığı öğrenildi.

Büyükçekmece'de polisten boş arazide helikopter destekli arama

Büyükçekmece'de polisten boş arazide helikopter destekli arama

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...