Tgrt Haber

Kamera şakası gibi hırsızlık: Çalacak bir şey bulamayınca paspası alıp gitti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Aralık 2022 09:22 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 11:18

Eskişehir’de bir hırsız fotoğraf stüdyosunu gözüne kestirdi. Çevrede biraz dolanan hırsız çalacak bir şey bulamayınca dükkanın önündeki paspası alıp kayıplara karıştı. Sabah iş yerine geldiğinde paspası görmeyen iş yeri sahibi, “Olay tamamen kamera şakası gibi” yorumunda bulundu.

Eskişehir’de fotoğraf stüdyosu işleten Emre Pullukçu, sabah iş yerine geldiğinde dükkanının önündeki paspası görmeyince hemen güvenlik kameralarını baktı. Görüntüleri izleyen Pullukçu, kapı önündeki paspasın gece saatlerinde bir kişi tarafından çalındığını gördü. Pullukçu, trajikomik olay karşısında şaşkına döndü. Çok düşük bir maddi değere sahip olan paspasın çalınmasıyla şaşkına dönen Pullukçu, “Bir paspasa kadar düşmüş insanlar” diyerek tepkisini dile getirdi.

"OLAY TAMAMEN KAMERA ŞAKASI GİBİ"

Güvenlik kamerasını incelediği zaman “Kamera şakası gibi” diyerek şaşkınlığını dile getiren fotoğrafçı Emre Pullukçu, şu ifadeleri kullandı:

“Dün sabah dükkâna girdim. Çalışan arkadaş kapının önündeki paspasın olmadığını söyledi. Bir paspasa ne olabileceğini düşündüm. Kamera kayıtlarını inceleyince acı gerçekle karşılaştık. Bir şahıs dükkanın etrafında dönüyor, kolaçan ediyor. Sonra paspası alıyor. Devam edip kaçıyor. Bir paspasa kadar düşmüş insanlar. Dükkâna girmeye de niyetlenmiş ama kamera ve alarm sistemini görmesi caydırıcı olmuş. Paspası gözüne kestirmiş. Olay tamamen kamera şakası gibi. Değerini ölçsen nedir ki? Taş çatlasın 50 liradır.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...