Tgrt Haber

Çalınan arabasını buldu, hırsızın bıraktığı sürpriz kahkahaya boğdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Kasım 2023 16:48 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 16:49

Antalya’da çalınan otomobiline polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kavuşan vatandaş, hırsızın direksiyon üzerinde bıraktığı oyuncak ayıcığı görünce kahkahaya boğuldu.

Antalya​'da gece saatlerinde Kepez​ ilçesi Düdenbaşı Mahallesi Ömer Buyrukçu Caddesi üzerinde meydana gelen hırsızlık​ olayında; gece işten evine gelen Orhan Alaca (57), öğle saatlerinde uyandığında otomobilini yerinde göremedi.

Alaca, hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından polis merkezine giden Alaca, otomobilin bulunması için şikayette bulundu. İhbarın ardından Antalya Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hızlıca devreye girdi.

BOŞ ARAZİYE BIRAKIP KAÇMIŞ

Ekipler cadde üzerinden çok sayıda kamera görüntüsünü izleyerek, aracın son bulunduğu yeri tespit etti. Mahallenin ara sokaklarında yapılan araştırmada araç boş arazide park halinde bulundu. 

Çalınan arabasını buldu, hırsızın bıraktığı sürpriz kahkahaya boğdu

DİREKSİYONUN ÜZERİNE OYUNCAK AYI, BIRAKTI

Otomobilde yapılan incelemede hırsızın ortada bulunan konsolu aldığı öğrenildi. Haber verilmesi ile olay yerine araç sahibi Orhan Alaca da geldi.

Yapılan incelemede bir detay ise gözlerden kaçmadı, hırsızın gitmeden önce direksiyon üzerine ayıcık bıraktığı görüldü. Hırsızın ayıcık ile kendisine bir ders vermek istediğini belirten Alaca, kahkaha attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...