Tgrt Haber

Adliye önünde 4 kişinin öldüğü çatışmanın detayları ortaya çıktı

25 Mart 2022 13:22 - Güncelleme : 25 Mart 2022 15:56

İstanbul’da Küçükçekmece Adliyesi önünde 24 kişinin karıştığı ve 4 kişinin de öldürüldüğü silahlı çatışmanın detayları gün yüzüne çıktı. İki grubun otopark devri anlaşmazlığı nedeniyle daha önceden de kavga ettiği ortaya çıktı.

İstanbul’da Küçükçekmece Adliyesi önünde kalabalık iki grup arasında silahlı çatışma çıkmış kurşunların hedefi olan iki kişi hayatının kaybetmişti. Adliye önünde dün çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden 4 kişiden 3’ünün cenazesi güvenlik gerekçesiyle gece saatlerinde ailelerine teslim edileceği belirtilmişti.

CENAZELERİN 3'Ü ALINDI

Nazım Sözer, Ercan Sözer ile yeğenleri Kadir Mendanoğlu'nun cenazeleri tarafların tekrar karşı karşıya gelmemesi için gece saatlerinde ailelerine teslim edildi. Nazım Sözer, Ercan Sözer'in Hakkari'de, Kadir Mendanoğlu'nun ise Antalya'da toprağa verileceği ifade edildi. Çatışmada hayatını kaybeden Selcan Selvi'nin ise Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

Adliye önünde 4 kişinin öldüğü çatışmanın detayları ortaya çıktı

ÇATIŞMANIN YENİ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Ekipler tarafında 18 kişinin gözaltına alındığı olayda, yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. İki grup arasında otopark devri ile ilgili yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle daha önce Küçükçekmece'de bir kafe önünde kavga ettiği belirtildi. Tarafların 8 Kasım 2021'de 2 kişinin yaralandığı o kavganın duruşması için adliyeye geldiği kaydedildi.

DEHŞET ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Silahlı çatışmaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde pompalı bir kişinin gözünü kırpmadan yerdeki kişilere ateş açtığı görülüyor. Şahsın ateş açmasıyla etraftakilerin kaçması da görüntülere yansıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...