Tgrt Haber

Yürekleri ısıtan görüntü: Çoban köpeğinden keçilere süt annelik

10 Şubat 2022 16:24

Kahramanmaraş'ta bir köpeğin keçi yavrularına süt annelik yaptığını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medyada yayılan görüntü viral oldu.

Karamanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşayan Ejder Kahveci, hava şartlarından dolayı keçilerin sütleri yavrularına yetmediği için yavru keçilere çoban köpeğinin süt anneliği görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

KAR YAĞIŞI HER ŞEYİ ETKİLEDİ

Kar yağışının ardından hayvanların dışarıya çıkıp otlanamadığını belirten Kahveci, keçilerin süt verilerinin azaldığını ve yavrularını besleyemediğini söyledi.

Yavruların beslenmesinin yetersiz kaldığı belirten Kahveci, çoban köpeğinin 30 yavru keçiye süt anneliği yaptığını görünce çok şaşırdığını söyledi.

Yürekleri ısıtan görüntü: Çoban köpeğinden keçilere süt annelik

"ÇOK MERHAMETLİ"

Kahveci, "Yavrulara süt anneliği yaparak onların doymalarını sağlayan çoban köpeğimiz çok merhametlidir" ifadesini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...