Tgrt Haber

Husumetlilerin kavgasında genç kız kurşunların hedefi oldu

04 Şubat 2022 08:23 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 08:30
Husumetlilerin kavgasında genç kız kurşunların hedefi oldu

İstanbul Sarıyer’de husumetli iki grup arasındaki tartışma sırasında çöp atmaya çıkan 14 yaşındaki bir kız çocuğu seken kurşunların hedefi oldu, boynundan vurularak ağır yaralandı.

Sarıyer’de husumetli iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce silahlar çekildi. Çöp atmak için evden çıkan 14 yaşındaki Dilan Tekel’in boynuna kavgada seken kurşunlardan biri isabet etti. Genç kız ağır yaralanırken ateş ettiği öne sürülen Özkan Ş. vatandaşlar tarafından darp edildi.

ÇÖP ATARKEN BOYNUNDAN VURULDU

Olay, saat 23.30 sıralarında Sarıyer Çayrıbaşı Mahallesi Özfiliz Sokakta yaşandı. İddiaya göre, aralarında husumet olan iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken Özkan Ş. silahını çekerek diğer gruba ateş etti. Seken kurşunlardan biri o sırada çöp atmak için evden çıkan 14 yaşındaki Dilan T.’nin boynuna isabet etti. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Dilan Tekel Sarıyer Hamidiye Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı.

Husumetlilerin kavgasında genç kız kurşunların hedefi oldu

SİLAH ÇEKENE LİNÇ GİRİŞİMİ

Yaşanan kavgada silah çektiği iddia edilen Özkan Ş.’yi vatandaşlar yaklaşık 2 kilometre kovalayarak Kazım Karabekir Mahallesi Gülfem Sokak’ta yakaladı. Polis ekipleri linç edilmek istenen Özkan Ş.yi vatandaşların elinden havaya ateş ederek alabildi. Linç edilmekten son anda kurtarılan Özkan Ş. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Açılan ateş sonucu boynundan vurularak ağır yaralanan Dilan Tekel’in yakınları ve mahalle sakinleri hastaneye akın etti. Çevik kuvvet ekipleri ise hastanede olası bir olayı engellemek için hazır bulundu. Polislerin kavgaya karışan diğer grubu arama çalışmaları sürüyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...