Tgrt Haber

Eski karısını öldürüp 2 kişiyi yaraladı: Dehşet saçan polis memuru tutuklandı

14 Şubat 2022 13:41
Fotoğraf - İhlas Haber Ajansı

Bursa’da okul müdürü olan eski eşini başka bir erkekle aynı otomobilde gören polis memuru Bilal A. sinir krizi geçirdi. Eski karısına ve 2 kişiye kurşun yağdıran polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fotoğraf - İhlas Haber Ajansı

Bursa’da polis memuru Bilal A. eski karısını başka bir erkekle aynı otomobilin içinde görünce cinnet getirdi. Eski karısıyla aynı arabada olan Yahya A. ile bir süre boğuştuktan sonra silahını çıkarıp kurşun yağdırmaya başladı.

CİNNET GETİRDİ KURŞUN YAĞDIRDI

Tabancadan çıkan kurşunlar Yahya A.’ya, bir çocuk annesi Yasemin Ağır’a ve yoldan geçen 17 yaşındaki Şeyma Ü.’ye isabet etti. Yaşanan olayda yaralanarak hastanede tedavi altına alınan 2 kişiden Yahya A.'nın (48) sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Şeyma Ü.'nün (17) ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayın hemen ardından nokta görevlisi polisler tarafından olay yerinde gözaltına alınan ve emniyette işlemleri tamamlanan Bilal A. (52), adliyeye sevk edilmesinin ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklama kararı verilmesinin ardından cezaevine gönderildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...