Tgrt Haber

Denetimde ceza kesilen taksici, gazetecileri ceza yemediğine ikna etmeye çalıştı: Siz uyduruyorsunuz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ocak 2023 16:51 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 17:25

İstanbul Kadıköy’de taksilere yönelik gerçekleştirilen denetimler sırasında garip bir olay yaşandı. Ekipler, kemer takmayan bir taksiciye cezai işlem uyguladı. Daha sonrasında taksici, kendisine ‘neden kemer takmadınız’ şeklinde soru soran basın mensuplarını ceza yemediğine ikna etmeye çalıştı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul​'da taksilere yönelik denetimler hız kesmeden devam ediyor. Kadıköy'de tarfik kurallarına uymayan taksicilere cezai işlem uygulayan polisler bir taksiciye emniyet kemeri takmadığı için ceza kesti. Ekiplerin ceza kestiği sırada çok ilginç anlar yaşandı. Taksici, kendisine soru soran basın mensupları ceza yemediğine ikna etmeye çalıştı. Taksici gazetecilere dönüp, “Nereden gördün takmadığımı, ne kadar saçmalıyorsun sen göremiyorsun. Siz kendiniz uyduruyorsunuz” dedi.

"YEVMİYE GİTTİ KANKA"

Kemer takmamaktan ceza uygulanan diğer bir taksici, “Ağabey yapacak bir şey yok kurala uymadık, cezayı yedik. 436 Lira ceza yemişiz, yevmiye gitti kanka” şeklinde konuştu.

Öte yandan denetimler çerçevesinde 4 sürücüye kemer takmamaktan toplamda bin 744 lira ceza kesildi. Bir sürücüye ise ruhsat bulundurmamaktan dolayı 370 lira cezai işlem uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...