Tgrt Haber

Ekipleri alarma geçirdi: Dinamit görünümlü saat paniği

21 Nisan 2022 08:23 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 08:27
Ekipleri alarma geçirdi: Dinamit görünümlü saat paniği

Tokak’ta gece saatlerinde temizlik görevlileri tarafından bulunan ‘dinamit’ görünümlü saat polis ekiplerini alarma geçirdi.

Toktak'ta gece saatlerinde görev başında olan Tokat Belediyesi temizlik görevlileri, hafriyat çuvallarının arasında üzerinde kablolar ve dinamite benzer düzeneği fark etti.

Temizlik işçilerinin polise haber vermesi üzerine ekipler alarma geçti. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek vatandaşları çevreden uzaklaştırırken, yol trafiğe kapatıldı.

BOMBA İMHA UZMANI BÖLGEYE GELDİ

Bomba imha uzmanı ekip özel kıyafetini giyerek müdahalede bulundu. Bir süre inceleme yapan bomba imha uzmanı düzeneğin alışveriş sitelerinde satılan "dinamit" görünümlü saat olduğunu tespit etti.

YANLIŞLIKLA ÇÖPE ATILMIŞ

Yapılan incelemenin ardından güvenlik şeridi kaldırılarak yol araç ve yaya trafiğine açıldı. Bir iş yerinde yapılan tadilat çalışmaları sırasında “dinamit" görünümlü saatin yanlışlıkla çöpe atıldığı öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...