Tgrt Haber

Son dakika! Diyarbakır sanayi sitesinde büyük patlama

24 Mart 2022 09:30 - Güncelleme : 24 Mart 2022 11:09

Son dakika haberi: Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan sanayi sitesinde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 5'i ağır 10 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan sanayi sitesinde bir işyerinde bulunan oksijen tüpü bomba gibi patladı. Çevredeki vatandaşların korkuyla kaçıştığı olayda, hemen bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

5'i AĞIR 7 YARALI

Meydana gelen büyük patlamada, ilk belirlemelere göre, 5’i ağır 7 kişi yaralandı. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere sevkleri sağlandı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Son dakika! Diyarbakır sanayi sitesinde büyük patlama

Patlama ile ilgili olay yerinde geniş çapta güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

''PATLAMA, SANAYİ TÜPÜNDEN KAYNAKLI"

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Vali Münir Karaloğlu, şu an hastanelere ulaşan 10 yaralının olduğunu belirterek, bunlardan 5'inin durumunun ağır olduğunu bildirdi. Karaloğlu, "Olaya itfaiye, AFAD, UMKE, sağlık ekipleri anında müdahale etti. Olay çok yönlü olarak soruşturuluyor. Patlama, sanayi tüpünden kaynaklı" dedi.

Son dakika! Diyarbakır sanayi sitesinde büyük patlama

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...