Tgrt Haber

Drift seyircilerinin bulunduğu balkon çöktü! Facianın eşiğinden dönüldü

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 May 2022 17:30 - Güncelleme : 04 May 2022 17:38

Antalya'da hız tutkunlarını ağırlayan drift festivalinde akıl almaz bir kaza yaşandı. Seyircilerin bulunduğu beton balkonun bir anda ağırlığı kaldıramayarak çökmesiyle hem balkondaki hem de altındaki yüzlerce seyirci ölümle burun buruna geldi.

Antalya Elmalı'da hız tutkunları için düzenlenen Tuning Festivali'nde facianın eşiğinden dönüldü. Seyircilerin bulunduğu balkon, ağırlığa dayanamayıp çöktü. Vatandaşlar ölümle burun buruna gelirken, olayda şans eseri yaralanan olmadı. Çökme anıysa cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

YÜZLERCE KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Antalyalı hız tutkunları Elmalı ilçesindeki Tuning Festivali'nde bir araya geldi. Özel donanımlı araçlarla drift gösterilerinin yapıldığı festivale ilgi yoğundu. Toptancı halinde yapılan gösterileri izlemek isteyen yüzlerce seyirci balkonları doldurdu. Ağırlığa fazla dayanamayan bir balkon çöktü. Hem balkondakiler hem de balkonun altında gösteriyi izleyenler ölümle burun buruna geldi. Arbedenin yaşandığı alanda şans eseri yaralanan olmadığı öğrenildi.

GÖSTERİLERE ARA VERİLMEDİ

Olay sonrası bir bölümü çöken alandakiler hemen balkondan uzaklaştı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı olayın ardından gösteriler hız kesmeden devam etti.

Görüntüleri 'Gumu Caps' adlı sayfa binlerce kişi tarafından izlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...