Tgrt Haber

Magandaların drift şovu pahalıya patladı: Sürücülere 36 bin 500 lira ceza

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 May 2022 13:36 - Güncelleme : 31 May 2022 13:46
Magandaların drift şovu pahalıya patladı: Sürücülere 36 bin 500 lira ceza

Konya'da düğün konvoyunda araçlarıyla drift atan magandaların sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen ekipler, sürücülere toplanda 36 bin 500 TL ceza kesti.

Konya​'nın Ereğli​ ilçesinde meydana gelen olayda, düğün konvoyunda drift​ atan araçların görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine görüntüleri tören polis ekipleri, harekete geçti. İnternet üzerinden yayınlanan görüntüleri ihbar kabul eden ekipler, yapılan kamera ve sosyal medya görüntülerini izleyerek araçları tespit etti.

RUHSAT SAHİPLERİNE ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

4 araca Karayolları Trafik Kanunu 67/1d maddesi drift yapmak suçundan toplam 36 bin 500 lira trafik cezası​ uygulandı.  4 aracın ruhsat sahibine de Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak suçundan adli işlem başlatıldı.

"MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA"

Emniyet yetkililerince yapılan açıklamada “Yaz aylarının gelmesi ile birlikte gerçekleşen salon ve sokak düğünü törenleri sırasında, öncesinde ve sonrasında silah kullanımına, çevreyi rahatsız edecek şekilde olan araç konvoylarına, drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atanlara, vatandaşlarımızın huzur ve rahatını bozacak her türlü eylem ve davranışa Emniyet Müdürlüğümüzce izin verilmeyecektir. Mutluluğa kurşun sıkma” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...