Tgrt Haber

Düğün konvoyunun önünü kesip, iskambil oynadılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Nisan 2023 08:37 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 08:53
Düğün konvoyunun önünü kesip, iskambil oynadılar

Rize’de 4 kişi arkadaşlarının düğün konvoyunun önünü kesip, cadde orasında iskambil oynadılar. Damattan para koparmaya çalışan gençler, verilen miktarı beğenmeyince "Bu para dilenciye verilmez" dedi

Rize​'de 4 genç, evlenen arkadaşlarına garip bir sürpriz planladı. 4 kafadar düşündü taşında ve akıllarına düğün​ konvoyunun önünü kesmek için ilginç bir fikir geldi. Düğün konvoyunun önünü kesen 4 genç, getirdikleri sandalyelere oturarak yanlarında getirdikleri iskambil kağıtları ile oyun oynamaya başladı.

BAHŞİŞİ BEĞENMEYİP, OYUNA DEVAM ETTİLER

Bir taraftan kart oynayan 4 arkadaş damattan aldıkları bahşişleri beğenmeyerek "Bu para dilenciye verilmez" dedi ve yolu açmamakta ısrar ederek oynadıkları oyuna devam etti.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Damadın ilginç bir metotla düğün konvoyunun önünü kesen arkadaşları, sonrasında yeterince para toplayınca yolu açarak düğün konvoyuna devam ettiler. Bir diğer arkadaşları ise anbean olayı kaydederek sosyal medyada paylaşınca görüntü herkesin ilgi odağı oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...