Tgrt Haber

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: Ters yöne girdi, faciaya yol açtı

30 Ocak 2022 09:31
Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: Ters yöne girdi, faciaya yol açtı

İstanbul Silivri’de iki aracın kafa kafaya çarpıştığı feci kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer aracın test yönde ilerlediği ve sürücünün ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

İstanbul Silivri’de sabah erken saatlerinde TEM Bağlantı yolu Ortaçeşme mevkiinde meydana gelen kazada, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Olay yerine gelen ekipler 43 yaşındaki Engin Çalar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Kazaya karışan diğer aracın içerisinde bulunan ve yara almadan kurtulan 3 kişi ifadeleri alınmak üzere Silivri Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

TERS YÖNE GİRDİ, FACİAYA YOL AÇTI

Çalar’ın cenazesi nöbetçi savcının incelemelerinin ardından adli tıp kurumuna gönderildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, ismi öğrenilemeyen diğer aracın sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ve yolda ters istikamette seyrettiği iddia edildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...