Tgrt Haber

Ehliyetsiz sürücünün savunması pes dedirtti: Dört dosya yaktım

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2022 09:13 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 09:20

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yapılan uygulamada trafik polislerince durdurulan aracın sürücüsü kaçmaya çalışırken yakalandı. Ehliyetsiz olduğu ortaya çıkan sürücü, ceza yazılmaması için ısrar ederek "Ehliyetim olmadığı için kaçıyordum. 4 defa dosya, ehliyet dosyası yaktım, alamadım. Yalan da söylemem" dedi.

Bursa​'nın İnegöl ilçesinde Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince Orhaniye Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde sürücülere yönelik yapılan uygulamada ilginç anlar yaşandı.
 
Uygulama noktasında polis ekiplerini gören araç sürücüsü Ahmet İ., geri manevra yaparak polisten kaçmaya çalıştı. Polis ekiplerince durdurulan sürücünün ehliyetsiz olduğu belirlendi. Polise yakalanan sürücü Ahmet İ., "Yapma komserim. Ehliyetim olmadığı için kaçıyordum. 4 defa dosya, ehliyet dosyası yaktım, alamadım. Yalan da söylemem yani" dedi.
 
Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 3 bin 674 lira cezai işlem uygulandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...