Tgrt Haber

El frenini çekmeyi unuttuğu otobüsü yokuş aşağı durdurmaya çalıştı: Faciadan kıl payı döndü

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Aralık 2022 14:46 - Güncelleme : 11 Aralık 2022 15:14

İzmir Dikili'de ESHOT şoförü Tuğba Gülengül, arızalanması üzerine indiği ve el frenini çekmeyi unuttuğu otobüsün yokuş aşağı gittiğini görünce araca tutunarak durdurmaya çalıştı. Kazanın etkisiyle savrulan talihsiz şoför hastaneye kaldırıldı. Vücudunda kırıklar tespit edilen Gülengül, tedavisinin ardından taburcu edildi.

İzmir​'in Dikili​ ilçesinde Devlet Hastanesi ile İlçe Garajı arasında sefer yapan 839 numaralı belediye otobüsü, hastane önündeki durakta arızalanınca şoför Tuğba Gülengül, arızaya başkamak için otobüsten indi. Şoför Gülengül otobüsün arkasına geçip motor kapağını açtığı anda otobüs​ hareket etmeye başladı.

EVİN DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ

Bu sırada otobüsün arkasına tutunmaya çalışan Gülengül, otobüsün hafif ticari araca çarpması sonucu yola savruldu. Otobüs bir evin duvarına çarparak dururken şoför yaralandı.

El frenini çekmeyi unuttuğu otobüsü yokuş aşağı durdurmaya çalıştı: Faciadan kıl payı döndü

Bergama Devlet Hastanesine sevk edilen Gülengül'ün vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza, bir aracın kamerasına yansıdı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...