Tgrt Haber

Aksaray'da bir apartmanın elektrik panosunda yangın çıktı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
14 Şubat 2022 16:40

Aksaray'da bir apartmanın elektrik panosunda çıkan yangın kısa sürede üst katlara sıçradı. Yangında toplam 6 kişinin tahliye edildiği bildirildi. Apartmanın tüm elektrik tesisatı yanarak kül oldu.

Fotoğraf (İHA)

Aksaray’da Paşacık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarında bulunan 7 katlı Göktürk Apartmanında yangın çıktı. Bodrum katta elektrik panosunda şase nedeniyle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek 7. kata kadar giden tüm elektrik kablolarını yaktı.

Aksaray'da bir apartmanın elektrik panosunda yangın çıktı

Yanan kablolardan dolayı apartman ve daireler dumanla kaplandı. Apartmanda dumanları fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Apartmanda bulunan vatandaşlar yoğun dumandan apartmandan çıkamazken, itfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahale etti, diğer yandan dairelerde mahsur kalan vatandaşlar merdivenli itfaiye aracı ile tahliye etti.

TÜM ELEKTRİK TESİSATI YANDI

İtfaiye tarafından 6. kattaki dairenin balkonundan tahliye edilen 2 genç aşağıda bekleyen anne ve halasına sarılarak gözyaşı döktü. Toplamda 6 kişinin tahliye edildiği apartmanın tüm elektrik tesisatı tamamen yanarak kül oldu.

Aksaray'da bir apartmanın elektrik panosunda yangın çıktı

Yangın ve kurtarma anları drone ile görüntülenirken, apartman sakinleri yangının elektrik panosundan şase nedeniyle çıktığını söyledi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray'da bir apartmanın elektrik panosunda yangın çıktı

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...