Tgrt Haber

Elini attığı kıyafetlerden para ve atlın fışkırıyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Şubat 2022 11:27

Bursa’da 40 yıldır kuru temizlemecilik yapa bir adam, müşterilerin bu zamana getirdiği kıyafetlerin için yaklaşık 400 bin liralık para ve altın bulduğunu belirtti.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 40 yıldır kuru temizleme işi yapan Fatih Şahin, şimdiye kadar müşterilerin getirdiği kıyafetlerin değerli eşya ve para bulduğunu belirtti.

İş yerine gelen kıyafetlerin ceplerinde 10 bin dolar, cumhuriyet altını, çeyrek altın, 3 aylık emekli maaşı gibi toplam 400 bin liralık altın ve para bulan Şahin, bulduğu paraları iade ederek örnek bir davranışta bulundu.

Elini attığı kıyafetlerden para ve atlın fışkırıyor

"BAZILARI TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİ”

Bulduğu eşyaları iade eden Şahin, bazı müşterilerin teşekkür bile etmediğini belirterek sitem etti.

Kuru temizleme işini 40 yıldır yaptığını ifade eden Fatih Şahin, "Kuru temizleme, özel makinelerle su kullanılmadan bir kimyasalla kirleri temizleme yöntemedir. Kuru temizleme gören kıyafetler deforme olmaz, makineye konduğu gibi çıkar. Ben bu işi 40 yıldır yapıyorum. Müşterilerimin getirdiği kıyafetlerin ceplerinde bu zamana kadar 10 bin dolar, cumhuriyet altını, çeyrek altın, 3 aylık emekli maaşı gibi toplam 400 bin liralık altın ve para buldum. Hepsini sahiplerine iade ettim. Para ve altınlarını iade ettiğim hiçbir müşterim bana hediye bile vermedi. Bazıları teşekkür bile etmedi” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...