Tgrt Haber

Günün en acı haberi: Eşini alevlerin arasından kurtaran adam yanarak can verdi

30 Aralık 2021 15:45
Günün en acı haberi: Eşini alevlerin arasından kurtaran adam yanarak can verdi

Bilecik’te evlerinde çıkan yangından eşini alevlerden kurtaran yaşlı adam yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cesedine 6 saat sonra ulaşılabildi.

Bilecik’in Yenipazar ilçesinde bulunan 2 katlı bir evde sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. Evde yaşayan Hatice-Şevket Akkaya çifti mutfaktan gelen bir sesle yataktan fırladılar. Evin alevler içinde kaldığını gören 64 yaşındaki Şevket Akkaya, eşini komşularının yardımıyla kurtardı. Sonrasında alevlerin arasından kalan yaşlı adama bir daha ulaşılamadı. 

Şevket Akkaya’nın kurtardığı eşi Hatice Akkaya olay bölgesine gelen ilk yardım ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yangına mücadele eden Yenipazar ve Gölpazarı Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonrasından söndürebildi.

Günün en acı haberi: Eşini alevlerin arasından kurtaran adam yanarak can verdi
Eşini alevlerden kurtardı kendi yanarak can verdi

CESEDİNE 6 SAAT SONRA ULAŞILABİLDİ

Öte yandan ekipleri Şevket Akkaya'ın cansız bedenine 6 saat sonrası ulaşırken, yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Yenipazar Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt olay yerine gelerek incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...