Tgrt Haber

Eşini dövüp kayınbiraderini öldüren zanlı tutuklandı

05 May 2021 10:28
Eşini dövüp kayınbiraderini öldüren zanlı tutuklandı

Adana'da eşine şiddet uygulayan şahıs, kendisini uyaran kayınbiraderini tüfekle vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçtıktan sonra ağabeyinin yanında yakalanan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana'da 1 Mayıs'ta korkunç bir cinayet işlendi. Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde Mehmet O. (42) isimli koca, eşi Feride O.'yu dövünce karşısında kayınbiraderi Mesut Yılmaz'ı buldu. Dayakçı koca, ablasına şiddet uyguladığı için kendisini uyaran kayınbiraderini tüfekle vurdu. Ağır yaralanan 28 yaşındaki Yılmaz, tedavi için kaldırıldığı Yüreğir Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Otopsisi yapılan Yılmaz, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ağabeyinin yanında saklanan katil yakalandı

Olay yerinden kaçan Mehmet O.'yu yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatan emniyet ekipleri, zanlının ağabeyi Yusuf O.'nun (44) yanına saklandığını belirledi. 2 kardeş gözaltına alınırken, zanlı emniyetteki ifadesinde kayınbiraderini kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle vurduğunu iddia etti.

"Neden dama çıkıyorsun, millet sana bakar"

Şiddet mağduru Feride O. ise kocasının çok kıskanç olduğunu, çamaşır asmak için evden çıktığında bile "Neden dama çıkıyorsun çabuk aşağı in, millet sana bakar” diyerek dayağa maruz kaldığını söyledi. Evlendiklerinden bu yana eşinin devamlı şiddet uyguladığını belirten Feride O., kardeşinin de kocasını bu konu hakkında uyarmak için yanlarına geldiğini ifade etti.

Katil tutuklandı, ağabey serbest

Emniyette ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan 2 kardeşten katil koca Mehmet O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ağabey Yusuf O. ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...