Tgrt Haber

Eşiyle tartıştı, ailesinin bulunduğu evi ateşe verdi

28 Aralık 2021 11:03
Eşiyle tartıştı, ailesinin bulunduğu evi ateşe verdi

İstanbul Sancaktepe'de eşiyle tartışan bir kişi, çocuklarının bulunduğu sırada evi ateşe verdi. Alevleri fark eden kadın, çocuklarını da alarak evden çıktı.

İstanbul Sancaktepe'de bulunan 4 katlı bir evin en üst katında yaşanayan çiftin evinden sesler yükselmeye başladı. Eşi le tartışan adam, sinirine hakim olamayarak evi ateşe verdi. Eşinin evde yangın çıkardığını fark eden kadın, evdeki çocuklarını da alarak kendisini dışarı attı. Evi ateşe veren şahıs da ardından kendisini evden dışarı attı.

Eşiyle tartıştı, ailesinin bulunduğu evi ateşe verdi
(Alevleri fark eden kadın, çocuklarını da alarak evden çıktı)

EV KULLANILMAZ HALE GELDİ

Yangının kısa sürede büyüdüğü ev alev alev yandı. Yangın fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü. 4 katlı binanın çatı katındaki daire yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Evini yakan şahıs polis tarafından olay yerinde gözaltına alındı. 4 katlı binanın çatı katında yanan ev havadan görüntülendi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...