Tgrt Haber

İş adamına silahlı saldırı! Eşiyle telefonda konuşurken öldürüldü

20 Şubat 2022 11:05 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 11:44

İstanbul'da iş yerinde eşiyle telefonda konuştuğu sırada silahlı saldırıya uğrayan 36 yaşındaki iş adamı yaşamını kaybetti. Ekipler, cinayetle ilgili 2'si kadın 3 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen olayda, İnşaat-emlak bürosu işleten Serdar Karakoç, iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olay sonrası bölgeye gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattıç

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ.

Güvenlik kamera görüntülerini izleyen ekipler, saldırıdan hemen önce bir kişinin içeri girdiğini ve cinayeti işledikten sonra hızlıca kaçtığını belirledi. Zanlının eşkalini belirleyen ekipler, yakalanması için çalışma başlattı.

EŞİYLE KONUŞURKEN ÖLDÜRÜLDÜ

Polise ifade veren Serdar Karakoç'un eşi G.K. saat 22.00 sıralarında eşiyle telefonda konuştuğunu, birden kavga sesleri geldiğini ve telefonun kapandığını söyledi.

Çalışmaların devamında polis ekipleri, saldırganın Batuhan D. olduğunu belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler, Batuhan D. ile birlikte azmettirici olabileceği düşünülen M.T.D. ve Ş.D. isimli kadınları gözaltına aldı.

1 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İfadeleri ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Batuhan D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.T.D. ve Ş.D. savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...