Tgrt Haber

Evden kovan kardeşini pompalıyla vurdu! O anlar kamerada

06 Eylül 2021 11:30
Evden kovan kardeşini pompalıyla vurdu! O anlar kamerada

Adana’da aynı evde yaşayan 2 kardeşten biri diğerini evden çıkarmak isteyince kardeşini bakkalda pompalı tüfekle vurdu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Adana’da bir kişinin, birlikte kaldıkları evden çıkarmak isteyen kardeşini bakkal dükkanında pompalı tüfekle vurması güvenlik kamerasına yansıdı.

EVDEN KOVDU DİYE KARDEŞİNİ VURDU

Olay Yüreğir ilçesinde Haydaroğlu Mahallesinde 23 Ağustos’ta yaşandı. Bakkal işleten Mehmet Salih T. ile kardeşi Abdülaziz T. birlikte aynı evde kalmaya başladı. Fakat bir süre Mehmet Salih T. kötü alışkanlıkları olduğu gerekçesiyle kardeşi Abdülaziz T.’den evden gitmesini istedi. Bu duruma sinirlenen kardeşi ise pompalı tüfekle bakkalı basıp kardeşini vurdu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kardeşini vurduktan sonra olay yerinden ayrıldı. Daha sonra ise polise gidip teslim oldu.

Evden kovan kardeşini pompalıyla vurdu! O anlar kamerada

Kardeşinin silahlı saldırısına uğrayan Mehmet Salih T. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlatan Mehmet Salih T. taburcu oldu.

TUTUKLANDI

Polise teslim olunca kardeşinin kendisini evden kovduğu için vurduğunu söyleyen zanlı ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...