Tgrt Haber

Evden uzaklaştırılan adam parkta gasp edildi

26 Ekim 2021 10:26
Evden uzaklaştırılan adam parkta gasp edildi

Adana’da eşiyle tartıştıktan sonra evden uzaklaştırma cezası alan şahıs, kaldığı parkta tişörtü ve telefonu gasp edilince gözyaşlarına boğuldu.

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda Fırat Kara, bir süre önce eşi Emine Kara ile tartıştığı için eşi şikayetçi olunca evden uzaklaştırma aldı. Uzaklaştırma kararı sonrası Fırat Kara, parklarda yaşamaya başladı. 

ARKADAŞLARI GASP ETTİ

Bu arada, Kara’nın yanına gelen arkadaşları Ali S. (31) ile Mehmet Salih K. (32) bir süre onunla oturup daha sonra cep telefonunu istedi. Kara cep telefonunu vermeyince çevrede buldukları şişeyi kırıp Kara’nın boğazına dayayıp ölümle tehdit ederek telefonunu tekrar istediler. Bu arada Kara’nın tişörtünü de çıkartan zanlılar şişe ile Kara’yı yaralayıp cep telefonunu ve tişörtünü alıp olay yerinden uzaklaştılar.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kara bunun üzerine bağırınca çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Kara olay yerine gelen polise arkadaşlarının kendisinin tişörtünü ve cep telefonunu gasp ettiğini daha öncede parasını aldıklarını öne sürerek, “Beni öldüreceklerdi onlardan zor kurtuldum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...