Tgrt Haber

Evlilik teklifi reddedilince önce intihar etmek istedi sonra dava açtı

06 May 2022 10:51 - Güncelleme : 06 May 2022 11:41
Evlilik teklifi reddedilince önce intihar etmek istedi sonra dava açtı

İstanbul'da Rus sevgilisine evlenme teklifi eden bir adam sevgilisinin yüzüğü küçük bulması ve teklifini reddetmesi üzerine önce intihara kalkıştı sonra 'gururumla oynadı' diyerek kadına dava açtı.

İstanbul Sarıyer'de meydana gelen olayda 32 yaşındaki Onur A., 2 yıldır Rusya vatandaşı olan İrina D. ile evlenmeye karar verdi. Evlilik teklifi etmek için tektaş yüzük alan Onur A. sevgilisiyle buluşmak için belirledikleri kafeye gittiler.

Ardından genç adam sevgilisi için hazırladığı sürprizle alakalı cebinden çıkarttığı tek taşla yüzükle evlenme teklifinde bulundu. İddiaya göre, yüzüğün kutusu kapalıyken teklife evet cevabı veren genç kadın kutu açıldığında ise sevgilisine tepki gösterdi.

ÖNCE EVLİLİK TEKLİFİ, ARDINDAN İNTİHAR

Mekandan ayrılarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine geldiğinde bir anlık öfkeyle araçtan inen Onur köprü korkuluklarına çıkarak intihar etmek istedi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle intihardan vazgeçirilen genç adam ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğünde ise başından geçenleri anlattı.

'PSİKOLOJİK BUHRANA İTTİ' DİYEREK DAVA AÇTI

Sevgilisine evlenme teklifi ettiğini, yüzüğü küçük bulan sevgilisinin kendisiyle dalga geçtiğini, bu nedenle onurunun ve gururunun kırıldığını anlatan Onur, " Beni psikolojik buhrana itti şikayetçiyim" diyerek İrina A.'dan şikayetçi oldu. Sevgilisini intihara sürükleyen genç kadın hakkında savcılık soruşturma başlattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...