Tgrt Haber

Yalova’da kereste fabrikasında yangın

24 Nisan 2022 08:08 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 08:40
Yalova’da kereste fabrikasında yangın

Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan bir kereste fabrikası gece saatlerinde alevler teslim oldu. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu iki saat sonra kontrol altına alındı.

Yalova'nın Altınova ilçesinde bir sanayi sitesinde bulunan kereste fabrikasının depo kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden görevlilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Yalova’da kereste fabrikasında yangın

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangının büyümesi üzerine çevre il ve ilçelerden de itfaiye ekipleri desteğe geldi.

İKİ SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Öte yandan, yangın nedeniyle fabrikadan zaman zaman patlama sesleri duyuldu. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...