Tgrt Haber

Köşeye sıkıştırdıkları genci öldüresiye darp ettiler: Dehşet anları kamerada

14 Şubat 2022 11:48

Gaziantep’te bir grup genç, husumetli oldukları arkadaşlarını öldüresiye darp ettiler. Gencin önce kafasına kaskla vurdular sonrada bıçakla yaralamaya çalıştılar. Dehşet anları cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Gaziantep’te bir grup genç, bilinmeyen bir nedenle husumetli oldukları öne sürülen bir genci parkta köşeye sıkıştırarak öldüresiye darp ettiler.

Öfkesi bir türlü dinmeyen kişiler, daha sonra öldüresiye darp ettikleri Erdal K.'ya bıçak çekerek yaralamaya çalıştı. O anlar ise gençlerden biri tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

KAFASINA KASKLA VURUP, BIÇAK ÇEKTİLER

Cep telefonu ile kaydedilen dehşet anları bu kadar da olmaz dedirtti. Görüntülerde, gençlerden birinin araya aldıkları diğer gencin kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine kaskla vurma, bıçak çekilme ve tekme tokat saldırılma anları yer aldı.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Yaşanan olay sonrası çalışma başlatan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, 4 şüphelinin yakalandığını ve şüphelilerden 2'sinin tutuklandığını açıkladı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...