Tgrt Haber
 - Yeni evli çifti ölüm ayırdı
14 Eylül 2024 - 14:54

Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren Denizlili genç çift, gittikleri balayı dönüşünde trafik kazası geçirdi. Balayı için gittikleri Muğla'dan, memleketleri Denizli'ye dönen genç çift, Muğla-Denizli otobanında şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan Ezgi Aday hastaneye kaldırıldı. Damat İbrahim Aday ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaşam - Yaşam
10 Eylül 2024 - 02:45

Aç kalan domuz sürüsü şehre indi! İnsanların arasında dolaştı

Ardahan'da aç kalan yaban domuzlar şehrin merkezine indi. KYK öğrenci yurdu bahçesi içerisine giren domuzlar, şehrin merkezinde de rahatça dolaştığı görüldü. Hayvanların yiyecek aradığı anlar kameralara yansıdı.
 - 21 virajıyla mesafeyi kısaltıyor
08 Eylül 2024 - 15:15

Görüntüsüyle hayrete düşürüyor! Ordu'da sürücüler 21 virajlı yol karşısında tedirgin

Ordu'da 2011 yılında hidroelektrik santrali (HES) fabrikası projesi kapsamında yapılan virajlı yol vatandaşları tedirgin ediyor. 21 virajlı yol, görüntüsüyle hayrete düşürüyor. Yolun merkeze 2 saatlik mesafeyi 40 dakikaya düşürdüğü söyleniyor.
 - Evlenmek için ilan verdi, olay oldu!
08 Eylül 2024 - 10:11

Evlenmek için ilan verdi, olay oldu: Ciddi kadınlar arasın, ortaokul mezunu da olabilir

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi İnönü Parkı duraklarındaki ilginç ilan görenleri şaşırttı. Bir vatandaşın evlenmek için astığı ilandaki ifadeler tepki çekti. Evlilik ilanında "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen ciddi bayanların aramasını önemle arz ederim" ifadeleri yer aldı.
 - Tüm köyü satışa çıkardı
06 Eylül 2024 - 10:58

Sahibinden satılık köy! Züğürt Ağa filmi gerçek oldu, yıllar önce aldığı köyü satışı çıkardı

Erzurum’un Aşkale ilçesine bağlı Çiftlik mahallesini 1993 yılında satın alan ve ismini Yeşil Vadi koyan Cengiz Şişman, satın aldığı köyü satışa çıkardı. 6 bin dönümlük arazi üzerinde bulunan köyü satıp şehre yerleşme kararı alan Şişman; Şener Şen’in başrolünde oynadığı Züğürt Ağa filminde ağanın köyü satıp şehre yerleşmesinden etkilendiğini ifade etti.
Yaşam - Yaşam
05 Eylül 2024 - 15:19

Tam 320 kilo, nadir görülüyor! Marmara'da dev orkinos yakalandı

Kocaeli’de denize açılan iki dalgıç nadir görülen orkinos balığı avladı. Mavi yüzgeçli 2.5 metre uzunluğundaki balık türü 320 kilogram ağırlığında. İki dalgıç uğraşları sonucu üçüncü gün balığı kıyıya çıkardı.
 - Milyonlarca yılda oluşuyor
04 Eylül 2024 - 11:27

Hayvanlarını otlatan çoban keşfetti, ekipler ihtişamına hayran kaldı: Milyonlarca yılda oluşuyor

Adıyaman'da hayvanlarını otlatan bir çoban, içinde farklı yapılar bulunan bir mağara keşfetti. Çobanın ihbarı üzerine bölgeye gelen ve meşakkatli bir yürüyüşün ardından ihtişamlı alana ulaşan ekipler, mağaradaki sarkıt ve dikitlerin milyonlarca yılda oluştuğunu belirtti.
Yaşam - Yaşam
03 Eylül 2024 - 18:56

Neşet Ertaş'a memleketi Kırşehir'de büyük ayıp! 'Karga' benzetmesi büyük tepki topladı

Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü etkinliklerinde Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği halk konserinde sahne alan Sanatçı Ahmet Tekkuş, "Kırşehir'de herkesin bildiği bir Neşet var. Kargadan başka kuş tanımıyorsunuz" dedi. Tekkuş'un bu sözleri büyük tepki topladı.
Yaşam - Yaşam
01 Eylül 2024 - 10:48

Keyfine diyecek yok! Yemek yiyen ayıya konser verdi

Bursa’da acıkan ayı bir çöp konteynırına dadandı. Bir vatandaş ise, yemek yiyen ayıya mini bir konser verdi. O anlar sosyal medyada viral oldu.
Yaşam - Yaşam
31 Ağustos 2024 - 15:06

Bodrum'da 316 kiloluk dev orkinos yakalandı! Balık vatandaşlara dağıtıldı

Bodrumlu amatör balıkçılar, Didim açıklarında 3 metre boyunda 316 kilogram ağırlığında orkinos balığı yakaladı. 4 saat 45 dakika boyunca balığı yakalamak için uğraşan Gökhan Aşık ve arkadaşları, yakaladıkları balığı vatandaşlara dağıttı.
Yaşam - Yaşam
31 Ağustos 2024 - 13:45

Anıtkabir’deki minik askerin saygı nöbeti beğeni topladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı sebebiyle Anıtkabir'de duygusal anlar yaşandı. Minik bir çocuğun saygı nöbetindeki hareketleri taklit edişi sosyal medyada viral oldu.
Yaşam - Yaşam
27 Ağustos 2024 - 16:22

Malatya'da halay çeken inşaat işçilerinin görüntüsü beğeni topladı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yeni konutlarda çalışmalar devam ediyor. Sitelerde inşaat işçileri halay çektiği sırada cep telefonu kamerasına kaydedildi. İşçilerin halay videosu kısa sürede beğeni topladı.
Yaşam - Yaşam
27 Ağustos 2024 - 10:47

Sadece Türkiye değil 5 ülkeye daha ihraç ediyor! 3 metrekarelik dükkanında yarım asırlık kemer

Gaziantep'te yaşayan 71 yaşındaki Yaşar Ulukuş yarım asırdır sürddürülen kemer üretimiyle dünyaya açılıyor. Ulukuş, 3 metrekarelik dükkanında yaptığı kemerleri sadece Türkiye değil, 5 ülkeye daha ihraç ediyor. 65 yıllık usta kemer fiyatlarıyla ilgili konuştu.
 - İstanbul detayı dikkat çekti!
25 Ağustos 2024 - 14:28

Türkiye’nin 2030'da nüfusu artacak! Nüfus artışının ve düşüşün olacağı iller: İstanbul detayı dikkat çekti

Türkiye'nin nüfusunun 2024-2030 yılları arasında 2,8 milyon artması bekleniyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) araştırmaları sonrası, nüfus artışının ve azalışının yaşanacağı iller belli oldu. 59 ilde nüfus artışı beklenirken, 5 ilin nüfusunda ise düşüş öngörülüyor. İşte detaylar...
 - Öyle şiddetli bir ses geldi ki...
25 Ağustos 2024 - 11:54

Şehri ayağa kaldıran patlama! Deprem paniği oluştu, uzmanlar meteor dedi

Aydın'da sabah saatlerinde güçlü bir patlama sesi duyuldu. Jandarma ekipleri ses kaynağı için harekete geçti. Kısa süreli panik yaşayan çevredeki vatandaşlar bomba patladığını ve deprem olmuş gibi hissettiğini söyledi. Uzmanlar ise patlamaya ilişkin 'meteor' yorumu yaptı.
 - Görenler gözlerine inanamıyor
25 Ağustos 2024 - 10:39

Boyu tam 52 cm! Ata tohumlarıyla yetiştirilen patlıcan görenleri hayrete düşürüyor

Antalya'da yaşayan 65 yaşındaki çiftçi Şendur Özdoğru'nun, evinin bahçesinde yetiştirdiği ürün köylünün ilgisini çekti. Yazın sebze işleriyle uğraşan vatandaş ata tohumlarıyla 52 santimetre boyunda patlıcan yetiştirdi. Özdoğru, patlıcanı nasıl yetiştirdiğini anlattı.
 - Toplu balık ölümünün nedeni ortaya çıktı
23 Ağustos 2024 - 21:20

İzmir Körfezi'nde büyük felaket: Toplu balık ölümünün nedeni ortaya çıktı!

İzmir Körfezi'nde yaşanan büyük balık ölümleriyle ilgili merak edilenler aydınlatıldı! İzmir Tarım ve Orman Müdürlüğünden körfezdeki balık ölümlerine ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "Balık ölümlerinin artan sıcaklıklar, besin tuzları ve diğer kirleticiler dolayısıyla su kalitesindeki bozulma kaynaklı olduğu değerlendirilmektedir" denildi.
 - Necla Teyze'ye sağlıklı su müjdesi!
23 Ağustos 2024 - 19:12

Hatay’da günde 25 litre su tüketen Necla Teyze'ye İhlas Pazarlama'dan jest!

Hataylı Necla Teyze'ye sağlıklı su müjdesi geldi. Günde litrelerce su içen Necla teyze, TGRT Haber'de kuyu suyu içmek istemediğini söylemişti. Bu çağrıya İhlas Pazarlama duyarsız kalmadı. Necla Teyze artık daha sağlıklı su tüketecek...
 - Otomobil fiyatına satıyor
23 Ağustos 2024 - 11:58

Bu iş için memurluktan istifa etti! Otomobil fiyatına güvercin satıyor, 750 bin TL’ye alıcı buluyor

Dünyanın birçok ülkesinde filo güvercini yetiştiriciliğinde artış yaşanıyor. Kahramanmaraş'ta yaşayan bir vatandaş çocuk yıllarında başladığı güvercin yetiştiriciliği sebebiyle memurluğundan istifa etti. Yetiştirdiği güvercinleri otomobil fiyatına satan vatandaş hedefini de açıkladı.
 - Su bağımlısı Necla Teyze tüketimi azalttı
23 Ağustos 2024 - 00:33

Su bağımlısı Necla Teyze tüketimi azalttı! Nedeni ise herkesi şaşırttı

Sosyal medyada su bağımlılığı ile gündemden düşmeyen Necla Teyze TGRT Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Su tüketimini azaltmak zorunda kaldığını söyleyen Necla Bilgi, suya doyamadığını belirtti. Caps'lere konu olan Bilgi'nin su fiyatları artınca bulduğu çözüm ise dikkat çekti. 
Sona Git