Tgrt Haber

Güneşi gören İstiklal Caddesi'ne akın etti

27 Mart 2022 17:07 - Güncelleme : 27 Mart 2022 17:17
Güneşi gören İstiklal Caddesi'ne akın etti

Havaların ısınmasını fırsat bilen İstanbullular, İstiklal Caddesi'ne akın etti. Soluğu taksimde alan insanların oluşturduğu kalabalık nedeniyle tramvay hareket etmekte güçlük çekti.

İstanbul'da uzun süren soğuk hava sona erdi ve özlenen güneş yeniden yüzünü gösterdi. Sıcak havayı fırsat bilen ve tatile gitmeyen İstanbullular ise soluğu Taksim'de aldı. Yerli ve yabancı birçok kişinin akın ettiği İstiklal Caddesi'nde adım atacak yer kalmadı. Bazı vatandaşların maske taktığı bazılarının ise takmadığı görüldü.

İSTİKLAL DOLDU

Vatandaşların akın ettiği İstiklal Caddesi’ni boydan boya gidip gelen "Nostaljik Tramvay" kalabalıktan dolayı hareket etmekte güçlük çekti. Aynı zamanda İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir polis otomobili, kalabalığın arasında güçlükle ilerleyebildi.

SAHİLE AKIN ETTİLER

İstanbulluların uğrak noktalarından biri olan Caddebostan sahiline de vatandaşlar akın etti.   Sahile gelen vatandaşlardan kimi piknik yaparken, kimi ise yürüyüş yaptı. Piknik yapmaya gelen vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyduğu görüldü.

SALI GÜNÜ ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 5 günlük hava durumu raporundaki verilere göre, 29 Mart Salı günü ülkenin batısında yağışlı hava etkili olacağı aktarıldı.

Güneşi gören İstiklal Caddesi'ne akın etti

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...