Tgrt Haber

İki çocuk annesinin şüpheli ölümü: Evinin balkonundan düştü

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 May 2022 13:44 - Güncelleme : 11 May 2022 13:50
İki çocuk annesinin şüpheli ölümü: Evinin balkonundan düştü

Beylikdüzü’nde 52 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, altıncı kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Kadının ölümü ile ilgili inceleme başlatıldı.

Beylikdüzü Barış Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana gelen olayda, iki çocuk annesi Ayla Kartal, 14 katlı binanın altıncı katındaki evlerinin balkonundan yere düşerek ağır yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kartal, düştüğü yerde hayatını kaybetti. Ayla Kartal’ın yerde yattığını gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Kartal’ın öldüğünün belirlenmesi üzerine olay yerine gelen savcının incelenmesinin ardından cenaze morga kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede inceleme yaptı. Ayla Kartal’ın ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

"DÜŞMESİNİ GÖRMEDİK"

Olay hakkında röportaj veren bir vatandaş, “Kadını yerde yatarken gördük ve sağlık ekiplerine haber verdik, ölmüştü. Düşmesini görmedik” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...