Tgrt Haber

İstanbul'da yeşil ışık heyecanı: Göktaşının düşüş anı kamerada

01 Şubat 2022 12:21
İstanbul'da yeşil ışık heyecanı: Göktaşının düşüş anı kamerada

İstanbul'da gece saatlerinde görülen yeşil ışık büyük heyecan uyandırdı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay uzun saatler tartışıldı. Uzmanlar ışıık huzmesinin bir göktaşına ait olduğunu açıkladı. Göktaşının görüldüğü anlar bir araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul'da 'göktaşı görüldü' iddiası dün gece sosyal medyada en çok konuşulan olaylar arasında yer aldı. Çok sayıda kullanıcı İstanbul semalarında yeşil bir ışık gördüğünü paylaştı. Göktaşı iddiaları ile birlikte UFO iddiaları da sıklıkla dile getirildi

ARAÇ KAMERASINA YANSIDI

İstanbul’da semalarında gece saatlerinde yeşil ışık huzmesi gören vatandaşlar, şaşkınlığını gizleyemedi. Işık huzmesinin göktaşı olduğu anlaşıldı. O anlar bir araç kamerasına da yansıdı. Görüntülerde gökyüzünden hızla inen yeşil bir ışık göze çarpıyor.

GÖKTAŞI NEREYE DÜŞTÜ

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından kullanıcıların 'göktaşı nereye düştü' sorusunu sıklıkla dile getirdi. Uzmanlardan kesin cevap gelmemekle birlikte, göktaşının atmosfere girmeksizin boşluk parçalandığı tahmin ediliyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...