Tgrt Haber

91 yaşındaki dedeye jandarma ve polisin şefkati yürekleri ısıttı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Eylül 2022 21:54 - Güncelleme : 29 Eylül 2022 00:15
91 yaşındaki dedeye jandarma ve polisin şefkati yürekleri ısıttı

Samsun'da hastalanınca hastaneye getirilip tedavisi tamamlanınca ortada kalan 91 yaşındaki dedeye hastane jandarması ve polisi sahip çıktı. Ekiplerin yaşlı adama gösterdiği şefkat yürekleri ısıttı.

Samsun​'un Tekkeköy ilçesinde ikamet eden 91 yaşındaki Y.B. rahatsızlanınca hayırsever bir vatandaş tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastanede tedavisi tamamlanınca evine gidemeyen Y.B. ortada kaldı.

91 yaşındaki dedeye jandarma ve polisin şefkati yürekleri ısıttı

EKİPLERİN ŞEFKATİ YÜREKLERİ ISITTI

Hastanede görevli jandarma uzman çavuş Ali Odabaş ve polis memuru Salih İnce yaşlı adama sahip çıkıp şefkat gösterdiler. Yiyecek verip karnını doyuran jandarma ve polis tekerlekli sandalyede oturmaktan belinin ağrıdığını söyleyen Y.B.'yi sedyeye yatırıp rahat etmesini sağlayarak telefonla yakınlarına ulaşıp bilgi vererek evine götürülmesi için girişimde bulundular.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...