Tgrt Haber

Ev sahibi tarafından kapı dışarı edilen, kanser hastası kadın yetkililere seslendi: Sesimi duyun

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 May 2023 09:05 - Güncelleme : 31 May 2023 11:40
Ev sahibi tarafından kapı dışarı edilen, kanser hastası kadın yetkililere seslendi: Sesimi duyun

Birkaç yıl önce eşinden boşanan kanser hastası kadın ev sahibi tarafından mahkeme kararıyla çıkarttı. 2 çocuğuyla sokakta kalan mağdur anne yetkililere yardım çağrısı yaptı.

Bursa’da 3 yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk sahibi anne, hastalıkla uğraşırken, bir yandan da evsiz  kaldı. 2 bin lira olan kirasını 15 bin liraya çıkaran ev sahibi, anneyi ve çocuklarını mahkeme kararıyla kapı dışarı etti. Mağdur anne, mahkeme kararının kendisine tebliğ edilmediğini öne sürdü.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, Merkez Osmangazi​ ilçesi Geçit Mahallesi’nde bir sitede oturan 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Asiye Boyraz bir süredir kan kanseri şüphesiyle hastanede tedavi görüyor. Bu nedenle çalışamadığı ve biriken borçlarından dolayı ödemekte zorluk çektiği 2 bin lira olan kirası, ev sahibi N.S. tarafından 15 bin liraya yükseltildi. Ev sahibi bununla da yetinmeyip bir müddet kirasını ödeyemeyen Boyraz’ı evden çıkarmak için mahkemeye verdi. Boyraz ise olanlardan habersiz kendisine ulaşması gereken tebligatın komşusuna gittiğini iddia etti.

Ev sahibi tarafından kapı dışarı edilen, kanser hastası kadın yetkililere seslendi: Sesimi duyun

‘’ÇOCUKLARIMLA MAĞDUR OLDUK’’

Evden çıkmak zorunda kalan kaldığını belirten Boyraz, ‘’4 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğumla baş başa kaldık. Başlarını eşyalarımızı toplarken, kafamızı sokacak bir ev arıyoruz. Yetkililerden sesimizi duymasını istiyoruz. Biz şimdi nerede kalacağız, çadır bulsam orada da kalırım. Çocuklarım ve ben mağdur kaldık” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...