Tgrt Haber

Karabük’te trafik kazası: 10 yaralı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
14 Şubat 2022 12:22
Fotoğraf (İHA)

Karabük'te otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişinin yaralandığı bildirildi. Takla atan diğer aracın içerisinde ceza infaz koruma memurlarının bulunduğu öğrenildi.

Fotoğraf (İHA)

Sabah saatlerinde Karabük - Eskipazar karayolu Han köy mevkiinde kaza meydana geldi.

Kazada S.G. idaresindeki 78 BG 883 plaka sayılı otomobil Karabük istikametine seyrederken, Han köy mevkiine geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikamette seyir halinde olan Ahmet Rasim E. (57) idaresindeki 78 AH 718 plakalı araca arkadan çarptı.

AYAKTA TEDAVİ

Çarpmanın etkisi ile yoldan ceza infaz koruma memurlarının bulunduğu araç takla atarak yolda ters döndü. Ters dönen araçtan kendi imkânları ile çıkan Ahmet Rasim E. (57), Ramazan Ü. (42), Yılmaz U. (61), Erol T. (56) ve Yasin C. (41) ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulansları ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine, otomobilde bulunan Lütfiye G. (76) Makbule G. (51) ve Ali G. (72) ise Eskipazar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Karabük’te trafik kazası: 10 yaralı

Kazada otomobil sürücüsü S.G ile Taif G. ise olay yerinde ayakta tedavi edildi. Ters dönen araçta bulunan 5 kişinin Eskipazar Açık Cezaevinde görevli Ceza İnfaz Koruma memuru olduğu ve sabah nöbetten çıktıkları öğrenildi.

Karabük’te trafik kazası: 10 yaralı

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...