Tgrt Haber

Kargo ücretini ödemek istemedi, bıçaklı saldırıya uğradı: Öldüresiye dayak kamerada

17 Mart 2022 11:30 - Güncelleme : 17 Mart 2022 11:42
Kargo ücretini ödemek istemedi, bıçaklı saldırıya uğradı: Öldüresiye dayak kamerada

İstanbul Esenyurt’ta bir kişi, evine gelen kargocuya sipariş etiği ürünün ‘karşı ödemeli’ olduğunu söyleyerek ücretini ödemek istemedi. İkilinin arasından çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Arkadaşlarını toplayan kargocu tartıştığı adama sopa ve bıçakla saldırdı. Markete sığınan adamın saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbu Esenyurt’ta yaşanan olayda, Kazım Ünal isimli bir kişi, kargocunun getirdiği ürünün kargo bedelini karşı ödemeli olduğu için ücret ödemeyeceğini söyledi. İkili arasında ücret nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

KARGOCU ARKADAŞLARINI TOPLAYIP GELDİ

Bir süre sonra çevredekilerin müdahalesiyle son bulan kavga, kargo çalışanının arkadaşlarıyla olay yerine tekrar gelmesiyle yeniden başladı. Sokak ortasında kargocuların bıçak ve sopalı saldırısına uğrayan vatandaş ise çevredeki bir markete sığındı. Kargo müşterisinin peşinden içeri giren saldırganlar ise burada vatandaşı bıçaklayarak kayıplara karıştı.

ZANLILAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, saldırıda ağır yaralanan Ünal’ı hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Saldırıyı gerçekleştiren zanlılar, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak cezaevine gönderildi. Hastanede tedavi gören Ünal’ın yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi verdiği öğrenildi.

Kargo ücretini ödemek istemedi, bıçaklı saldırıya uğradı: Öldüresiye dayak kamerada

ÖLDÜRESİYE DAYAK KAMERADA

Öte yandan market içerisinde devam eden kavga anın ise kameralara yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde markete sığınan şahsın ardından arkadaşlarının içeriye koştuğu görülüyor. Market içerisinde kargo çalışanı ve arkadaşlarının şahsı öldüresiye dövdükleri görülüyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...