Tgrt Haber

Kartal’da 11 katlı apartmanda yangın paniği

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
12 Şubat 2022 08:57

İstanbul’un Kartal ilçesinde 11 katlı binada çıkan yangın paniğe sebep oldu. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü ve binada oturan vatandaşları dumandan etkilenmemeleri nedeniyle tahliye etti.

Fotoğraf (İHA)

İstanbul’un Kartal ilçesinde Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Akşemsettin Caddesi üzerinde 11 katlı binanın 9’ncu katında yangın çıktı.

Kartal’da 11 katlı apartmanda yangın paniği

Saat 01:00 sıralarında çıkan yangın sonrası 112 acil çağrı merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin bina içerisinden ve merdiven ile dışarıdan daireye ulaşarak yangını kontrol altına aldı.

EV SAHİBİNİN DURUMU İYİ

Binada oturan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından dumandan etkilenmemeleri için tahliye edildi. Dumandan etkilenen ev sahibine olay yerinde ambulansla ilk müdahale gerçekleştirildi. Ev sahibinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kartal’da 11 katlı apartmanda yangın paniği

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...