Tgrt Haber

Karanlıkta seçemedi akrabalarının üzerine kurşun yağdırdı

05 Ocak 2022 09:12
Karanlıkta seçemedi akrabalarının üzerine kurşun yağdırdı

Afyonkarahisar’da aynı aileden 3 kişi alkol içtikleri sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışa kısa süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Yakınlarının başkalarıyla kavga ettiğini düşünen bir başka aile üyesi, karanlıkta kim olduklarını kestiremeyince akrabalarının üzerine ateş açması sonucu iki kişi yaralandı.

Afyonkarahisar’da bir parkta oturan 3 aile üyesi birlikle alkol içip eğlenmeye başladı. Sonrasında aile üyeleri arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

KARANLIKTA KİM OLDUKLARINI GÖREMEDİ

Kavgayı gören bir başka aile üyesi, karanlıkta göremeyince yakınlarının başkaları ile kavga ettiğini düşünerek pompalı tüfekle kavganın olduğu bölgeye ateş açtı.  Açılan ateşte saçmaların isabet ettiği B.A. ve A.A., yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vurulan B.A. ile A.A.’yı ambulanslar ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Bölgeye gelen polis ekipleri ise pompalı tüfeği ateşleyerek yanlışlıkla akrabalarını vuran Z.A.’yı olayda kullandığı tüfekle birlikte gözaltına aldı. Olay sonrası polis tarafından bölgede detaylı bir çalışma yapıldı. Polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ederken, olayda yaralanan B.A. ile A.A.’nın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...