Tgrt Haber

Kaza yaptı, hasarı görünce 'para' derdine düştü: Yakınlarını çağırın paramı versin

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Şubat 2023 17:29 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 17:43

Kırıkkale'de kaza yaptıktan sonra kamyonetinde büyük çapta maddi hasarın oluştuğu gören sürücü, çılgına döndü. Kamyonet sürücüsü polis ekiplerinden kazada yaralanan diğer araç sürücüsünden para almak için yakınlarının çağırılmasını istedi.

Kırıkkale​'de M.I. idaresindeki otomobil​ ile S.Ö.'nün kullandığı kamyonetkafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Murat Işıl, ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi alınan yaralı sürücünün sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

YARALI SÜRÜCÜNÜN YAKINLARINDAN PARA ALMAK İSTEDİ

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü ise kamyonetindeki hasarı görünce öfkeye kapıldı. Parasını almak isteyen sürücü, polis ekiplerinden diğer araç sürücüsünün yakınlarını çağırılmasını istedi.

Çevredeki vatandaşlara kaza anını anlatan sürücü, 2'nci viteste ilerlerken bir anda otomobilin kamyonetine vurduğunu söyledi. Polis ekiplerince yapılan çalışmanın ardından kullanılamaz hale gelen iki araçta çekiciyle otoparka kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...