Tgrt Haber

Bebekken kendisini evlatlık veren babasının katili oldu! Para yüzünden başını mermerle ezdi

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Nisan 2022 10:25 - Güncelleme : 23 Nisan 2022 10:32

Antalya’da bebekken kendisini evlatlık veren babasının yanına gidip para isteyen 23 yaşındaki alkollü genç, baba katili oldu. Tartıştığı babasının başına mermerle vuran ve ölümüne sebep olan genç, olayın ardından sokakta yalınayak gezerken yakalandı.

Antalya’da 23 yaşındaki alkollü genç, kendisini bebekken evlatlık verdiği iddia edilen 61 yaşındaki babasından para istedi. Baba parayı vermeyince ikili arasında çıkan tartışmada genç, başını mermerle ezdiği babasını öldürdü. Ardından polisi aramaması için babasının arkadaşının telefonunu parçalayan genç, olayın ardından polis ekipleri tarafından yalınayak yakalandı. Şüphelinin sokakta durdurduğu vatandaşlara ‘Babama bir şey mi oldu’ diye sorduğu ve ayakkabılarının babasının cansız bedeninin yanında olduğu öğrenildi.

POLİSİ ARAMASIN DİYE TELEFONU KIRDI

Muratpaşa ilçesine bağlı Ermenek Mahallesi’ndeki faal olmayan bir kokoreççide, saat 21.00 sıralarında yaşanan olayda, işyeri sahibi Cemil G. ile birlikte kokoreççide kalan 61 yaşındaki Mehmet Fuat Saral’ın yanına, küçük yaşta evlatlık verdiği 23 yaşındaki M. A. Y., para istemek için geldi. İkili arasında tartışma çıkarken, işyeri sahibi Cemil G., işyerinden dışarı çıktı. Bu sırada M. A. Y., iddiaya göre Saral’ın başına mermerle vurdu, ardından Cemil G.’nin cep telefonunu kırıp, olay yerinden uzaklaştı.

Bebekken kendisini evlatlık veren babasının katili oldu! Para yüzünden başını mermerle ezdi

Olay sonrası çevredeki diğer esnaflar ise 112’yi arayarak kavga ihbarında bulundu. İhbarla birlikte olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kokoreççiye giren sağlık ekipleri, sırt üstü yatan Mehmet Fuat Saral’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

“BABAMA BİR ŞEY Mİ OLDU”

Cemil G.’nin ifadesi ile çevredekilerin sözlü beyanına başvuran polis, şüpheli M. A. Y.’nin babasıyla kavga ettikten sonra olay yerinden uzaklaştığını, yolda durdurduğu iki vatandaşa ise ‘Babama bir şey mi oldu?’ dediği öğrenildi. Çevrede arama yapan polis, M. A. Y.’yi yalın ayak vaziyette sokakta yakaladı.

‘BABAMIN ÖLDÜĞÜNDEN HABERİM YOK’

Gözaltına alınan şüpheli M. A. Y’nin ayakkabılarıysa, kokoreççi dükkanında bulundu. Yapılan sağlık kontrolünde 1.03 promil alkollü olduğu belirlenen şüpheli, verdiği ilk ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, babasının öldüğünden haberi olmadığını söylediği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Mehmet Fuat Saral’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...