Tgrt Haber

Silahlı saldırıya uğrayan gazeteci hayatını kaybetti

19 Şubat 2022 18:04 - Güncelleme : 19 Şubat 2022 19:58
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise saldırıyı kınayarak, saldırgan R.Ö.'nün yakalandığını açıkladı.

Kocaeli’de bir internet sitesinin sahibi olan gazeteci Güngör Arslan, iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise saldırıyı kınayarak, saldırgan R.Ö.'nün yakalandığını açıkladı.

Kocaeli’de bir internet haber sitesinin sahibi olan Güngör Arslan, iş yerinde bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Güngör Arslan kanlar içerisinde yerde kalırken şüpheli şahıs olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Durumu gören iş arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Güngör Arslan’ı hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Arslan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SALDIRGAN YAKALANDI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise saldırıyı kınayarak, saldırgan R.Ö.'nün yakalandığını açıkladı. Kocaeli Valiliğince R.Ö.’nün saldırıda kullandığı tabancayla yakalandığı, olayın aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Silahlı saldırıya uğrayan gazeteci hayatını kaybetti

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...